Ασφαλιστικες Υπηρεσιες

Ασφάλιση Επιχείρησης

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Μπορούμε όμως να το προστατεύσουμε.

Μαθετε περισσοτερα

Προγράμματα Ασφάλισης Επιχείρησης

Για την ασφάλιση της επιχείρησής σας, οι Ασφάλειες Αλτάνη Βαρελά σας προσφέρουν προγράμματα που καλύπτουν εσάς και την επιχείρηση σας και προσαρμόζονται αναλόγως στο αντικείμενο της δραστηριότητάς σας!

Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό και χίλιους άλλους λόγους είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και πολλές φορές με δυσάρεστες συνέπειες. 

Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων που σας παρέχουμε προστατεύουν συνολικά την επιχείρησή σας. Το κτίριο, το περιεχόμενο του, το εμπόρευμα σας, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στα παραπάνω.

Κάθε ιδιοκτήτης μικρής ή μεγάλης επιχείρησης ψάχνει να βρει τρόπους για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής του με στόχο την ανάπτυξή της.

Οι Ασφάλειες Αλτάνη Βαρελά έχουν λύσεις για κάθε τύπο επιχείρησης, με ολοκληρωμένες ασφαλιστικές παροχές.

Βασικη ασφαλιση

Ασφάλεια Επιχείρησης

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και το είδος της επιχείρησής σας προσφέροντας πλήθος καλύψεων όπως:
  • Κτιριακές εγκαταστάσεις, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό της επιχείρησή σας
  • Τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό αλλά και τα χρήματα από τον κίνδυνο κλοπής ή ληστείας.
  • Εσάς αλλά και τους εργαζομένους της επιχείρησής σας από τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.
  • Την αστική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους αν άθελά σας εσείς ή το προσωπικό σας προκαλέσει υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους.
  • Τα κέρδη, τα πάγια έξοδα της επιχείρησής σας ή της απώλειας ενοικίων.
Παναγιωτα δημητροπουλου
5/5
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία Ασφάλισης σχεδιασμένη στα μέτρα σας

Scroll to Top