Ασφαλιστικες Υπηρεσιες

Προγράμματα Αποταμίευσης & Επένδυσης

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Μπορούμε όμως να το προστατεύσουμε.

Μαθετε περισσοτερα

Προγράμματα Αποταμίευσης & Επένδυσης

Για την αποταμίευση – επένδυση σας, οι Ασφάλειες Αλτάνη Βαρελά σας προσφέρουν προγράμματα που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες ώστε να διασφαλίσετε ένα οικονομικά ισχυρό αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τα προγράμματα αποταμίευσης & επένδυσης σας προσφέρουν:

Δυνατότητα επιλογής επενδυτικής στρατηγική

Επιλέγετε τον συνδυασμό των αμοιβαίων κεφαλαίων που θέλετε να απαρτίζουν το ασφαλιστικό επενδυτικό σας πρόγραμμα με βάση το δικό σας προφίλ ρίσκου.

Δυνατότητα προσαρμογής καταβαλλόμενου ποσού ασφαλίστρου

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε το καταβαλλόμενο ποσό αν τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάξουν (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).

Δυνατότητα εκτάκτων καταβολών

Αν το επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να ενισχύσετε το επενδυόμενο κεφάλαιό σας μέσω έκτακτων καταβολών (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).

Δυνατότητα εξαγοράς

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαγοράσετε το συμβόλαιό σας πριν τη λήξη του προγράμματος, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Προστασία της οικογένειάς σας

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης, καταβάλλεται στους ορισμένους δικαιούχους του ασφαλιστηρίου ένα ασφαλισμένο κεφάλαιο και η αξία εξαγοράς του επενδυτικού σκέλους του ασφαλιστηρίου.

Παναγιωτα δημητροπουλου
5/5
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία Ασφάλισης σχεδιασμένη στα μέτρα σας

Scroll to Top